Huisreglement

Met spijt in het hart en na veel nadenken zijn we genoodzaakt een huisreglement op te stellen. Ik doe dit zeker niet graag en het gaat zeker niet om die ene keer, die ben ik al lang vergeten. Maar het gebeurt toch meer en meer dat mensen hun afspraak vergeten of laattijdig annuleren. Ik werk met veel plezier eens wat vroeger en wat later, maar het is zeker niet fijn dat er dan iemand tussenin zijn afspraak niet nakomt. En zeker als je mensen moet weigeren die nog graag hadden gekomen...

 

Bij deze wil ik alle klantjes die altijd nauwkeurig de afspraken nakomen nog eens extra bedanken!

 

  • Verhindering of annulatie van de afspraak. U kunt uw behandeling tot 24u voor de geplande afspraak kosteloos telefonisch verplaatsen of annuleren. Indien u de behandeling laattijdig annuleert, zijn we genoodzaakt dit in rekening (50% van het totaalbedrag van de behandeling) te brengen, wegens verloren tijd en inkomsten. Afmeldingen door overmacht of uitzonderlijke gebeurtenissen zijn uitzonderingen op de annuleringsregels (overlijden familielid, ziekenhuisopname, e.d.)

 

  • Zorg dat U tijdig aanwezig bent op uw afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is. Denkt U toch te laat te komen, gelieve ons dan telefonisch te verwittigen. Dan proberen we de nodige voorbereidingen te doen, zodanig dat de behandeling in een kortere tijd kan doorgaan. Wanneer de afspraak niet meer kan doorgaan ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling aan te rekenen.

 

Nog wat praktische tips:

  • Om lange wachttijden te vermijden, vragen we om uw afspraken tijdig in te plannen.
  • We werken uitsluitend met kwalitatieve producten. Helaas is een allergische reactie nooit uitgesloten. Gelieve ons dan ook vooraf in te lichten over eventuele allergieën. 
  • Betalingen gebeuren na afloop van de behandeling (Cash, Bancontact, payconiq). Bij het boeken van een behandeling boven de 100€ of een workshop/arrangement wordt een voorschot aangerekend van 50% van de behandeling / workshop / arrangement. Kuurbehandelingen worden betaald bij de eerste behandeling. 
© 2024 Schoonheidssalon Celine - Privacy - Website by KMOSites